THP Twentetechniek Logo

Uitlenen van
technisch
personeel

Installatietechniek

Voor ieder segment in de installatietechniek kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. De installatietechniek kent veel disciplines en specialismen. Deze kent THP Twentetechniek uit Almelo op haar duimpje.

Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u zoekt; personeel met gevoel voor techniek, ervaring en bovenal een monteur die weet hoe hij E- en W-installaties maakt. Deze mensen kennen en bemiddelen wij. Installatietechniek, waarvan wij alle facetten kennen.

E-installaties

De zogenaamde E-installaties bestaat uit meerdere takken onder de noemer installatietechniek. Als we over personeel spreken, dan beschikken wij over verschillende monteurs met ruime ervaring op het gebied van E-installaties. Denk daarbij aan kennis van sterkstroom (woningbouw en utiliteit), domotica, data, brandmeldinstallaties , beveiliging, paneelbouw, industriƫle installaties en besturingstechniek.

Bent u op zoek naar personeel met kennis van deze takken van sport? THP Twentetechniek is u met haar ruime personeelsbestand graag van dienst.

W-installaties

Wat THP Twentetechniek onder W-installaties verstaat? Dit is al het installatiewerk met betrekking tot gas, water en loodgieterwerk. Op dit gebied kennen wij veel ervaren en bovenal zeer gemotiveerde specialisten. Denk daarbij aan CV-monteurs (dun- en dikwandig), onderhouds- en storingsmonteurs, zinkwerkers, koelmonteurs en loodgieters.

Neemt u voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op. Graag praten wij u verder bij.

Werktuigbouwkunde

Installatietechniek

Afbouw