THP Twentetechniek Logo

Uitlenen van
technisch
personeel

Werktuigbouw

Het segment werktuigbouwkunde kent voor THP Twentetechniek uit Almelo geen geheimen meer. Dankzij jarenlange ervaring weten wij onze vacatures in de werktuigbouw goed, doelgericht en accuraat in te vullen.

Wij hebben een groot aantal vakbekwame mensen in dienst met ieder zijn eigen specialisme. In de werktuigbouw wordt onderscheid gemaakt tussen drie groepen werkzaamheden en vacatures:

  • Verspaning
  • Constructie
  • Montage machinebouw

Bent u op zoek naar draaiers, frezers, slijpers of gereedschapmakers? THP Twentetechniek helpt u graag op weg met specialisten van het eerste uur. Zorgen en ontzorgen. Daar staan wij voor.

Constructie

Bij het onderdeel constructie kunt u bij ons terecht als het gaat om lassers (MIG/MAG/TIG). Wij zetten uw vacatures gericht uit en selecteren de juiste mensen. Met onze ruime ervaring op het gebied van techniek zijn wij daar uitstekend toe in staat.

Denkt u daarbij ook aan de meer ervaren constructiebankwerkers en mensen die een constructie kunnen samenstellen. Van aanvraag tot werving en van veiligheid tot selectie. THP Twentetechniek is uw partner in technisch personeel.

Montage machinebouw

Nationaal of internationaal. Het maakt voor onze mensen geen verschil. Inzet, bereidwilligheid en passie. Zo kennen wij onze mensen.

Verschillende klanten hebben met onze monteurs allerlei projecten succesvol afgerond. Dit onder meer op het gebied van machinebouw en revisieprojecten in de industrie.

Onze mensen hebben kennis van machines, hydrauliek, pneumatiek en ervaring met PLC’s. Wij weten waar u over praat. Wij hebben de mensen die u zoekt!

Werktuigbouwkunde

Installatietechniek

Afbouw