THP Twentetechniek Logo

Uitlenen van
technisch
personeel

Op zoek naar werk in de techniek?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde werknemers met ervaring in onder andere installatietechniek, afbouw en werktuigbouwkunde. In tegenstelling tot de grotere uitzendbureaus schrijven wij jou wél in. Je wordt bij ons niet meteen de deur gewezen, omdat er zogenaamd ‘geen werk is’. Wij helpen je juist graag verder in de wereld van techniek en schrijven je daarom altijd in. Als je via THP Twentetechniek aan de slag kunt, krijg je via ons gereedschap in bruikleen. Wij willen namelijk dat alle opdrachten, projecten en klussen goed worden uitgevoerd. Daarvoor is uitstekend gereedschap absoluut noodzakelijk.

Functies

Heb je op deze website een interessante functie gezien? En je wilt hierop reageren? Laat het ons dan meteen weten Staat de functie die je zoekt niet op onze website? Laat het ons dan ook weten. Dan gaat THP Twentetechniek voor je op zoek. Wij beschikken over een groot netwerk van bedrijven, waaronder ook ontzettend veel technische bedrijven. Daarom informeren wij daar graag naar beschikbare vacatures in de techniek om jou deze aan te kunnen bieden. Daarbij bewaart THP Twentetechniek jouw gegevens in het online dossier. Mocht er een baan in jouw branche vrijkomen, dan benaderen we je zo snel mogelijk.

Inzet is altijd een honderd procent match tussen jou en het bedrijf. Het moet klikken, van beide kanten. Naast goede arbeidsvoorwaarden, zijn de overige voorwaarden die we je bieden ook erg gunstig.

Veiligheid

In de branche ‘techniek’ is veiligheid op de werkvloer voor iedereen van groot belang. Voor je opdrachtgever, maar ook voor jou. Een goed ISO-beleid zorgt voor veiligheid op de werkplek.

Als werknemer van THP Twentetechniek ontvang je daarom allerlei persoonlijke beschermingsmiddelen. Hierdoor kan jij bij de opdrachtgever onder veilige werkomstandigheden werken.

Naast het belangrijke voordeel van veilig werken, hoef je dus zelf geen geld uit te geven aan de aanschaf van dit soort werkkleding- of schoenen. Als je bemiddeld bent, kan je meteen aan het werk. Dat is wel zo fijn!

Algemene voorwaarden

Wij adviseren, voordat je contact met ons opneemt, altijd even de algemene voorwaarden van THP Twentetechniek door te nemen. Deze zijn te vinden in het menu downloads.

test

Voor werknemers

Werktuigbouwkunde

Installatietechniek

Afbouw