THP Twentetechniek Logo

Waarom THP Twentetechniek?

Wij zijn altijd op zoek naar gekwalificeerde bedrijven die behoefte hebben aan het inlenen van technisch personeel. Onze medewerkers moeten daarbij volledig met uw bedrijf matchen.

Uiteraard houdt THP Twentetechniek hierbij volledig rekening met de eisen van u als klant. Uw werknemersprofiel is dus erg belangrijk. U wilt technisch personeel inlenen? Wij zoeken en vinden voor u. Geen kwantiteit, zoals veel uitzendbureaus uitstralen, maar juist kwaliteit.

Om u optimaal van dienst te zijn, is ons technisch personeel door ons van uitstekend gereedschap voorzien. Daarna vinden wij net als u veiligheid erg belangrijk. Onze mensen gaan nooit op pad zonder de persoonlijke beschermingsmiddelen. Daar staan wij voor!

Ook worden onze werknemers voorzien van werkkleding van THP Twentetechniek. U hoeft hier dus ook niet voor te zorgen.

Technisch personeel Inlenen?

Bent u geïnteresseerd welke kandidaten THP Twentetechniek op dit moment beschikbaar heeft?

Neem dan telefonisch contact op!

Wanneer THP Twentetechniek om welke reden dan ook niet over een kandidaat beschikt die in uw bedrijfsprofiel past, dan geeft THP Twentetechniek de mogelijkheid om voor u op zoek te gaan. Er wordt dan met al uw gestelde eisen rekening gehouden. THP Twentetechniek zal uw aanvraag dan met volledige zorgvuldigheid behandelen.

Voordat u een aanvraag bij THP Twentetechniek neerlegt, vragen wij u eerst de algemene voorwaarden te lezen. Deze kunt u vinden in het menu downloads.

Voor werkgevers

Werktuigbouwkunde

Installatietechniek

Afbouw